сила бг магазин
сила бг медия
»
шампион

шампион

Интервю с Константин Паскалев - Тути: Част 1 Абсолютният световен шампион разказва пред Сила БГ за първите години във фитнеса и трънливия път към успеха.
Интервю с Константин Паскалев - Тути: Част 2 Прочетете за суплементите, които използва абсолютният световен шампион и още...
Запознай се с бойците на MAX FIGHT 45 Цели 9 ожесточени двубоя ще можем да видим на живо, които ще се проведат по правилата на ММА, К1 и един от най-актуалните и нови правилници в света на бойните изкуства: MAX 1.
Интервю с Наско Димитров Абсолютният европейски шампион пред Сила БГ!
Корунчев и Наковски - срещу чужденци на „MAX FIGHT 45” Очаквайте на 2 юли, от 20:30ч, в Слънчев бряг
Трета обявена среща на MAX FIGHT 46 Остават 2 седмици до едно от най-грандиозните бойни събития това лято, а файт картата става все по-интересна.
Сблъсък за шампионски пояс между световния шампион Антон Петров и португалеца Гонсало Нойтес. Единственият мач от файт картата по правилата на муай тай в нощта на 8-ми юли ще бъде част от кулминацията на вечерта.
Пътят към Мр.Олимпия 2015 От 17 до 20 Септември тази година ще се проведе най-престижното състезание в света на бодибилдинга- Мр.Олимпия!
Пета обявена среща на MAX FIGHT 46 По-малко от две седмици остават до най-голямото бойно събитие на лятото: MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46 и състезателите са в трескава подготовка.
Българи грабнаха призови места на Arnold Classic UK! Преди броени дни приключи ARNOLD CLASSIC UK, който се проведе на 02.10.2021г в Бирмингам.
Валери Енчев: Пътят към златния медал! Специално за SILABG.COM, Валери Енчев даде интервю, в което споделя, както е чувството да излезеш на толкова голяма сцена, както и какво му коства това.
Четирима в К1 турнир на MAXFIGHT 48 Турнир по правилата на К1 на MAX FIGHT отново дава шанс на четирима състезатели да премерят сили и умения.
Интервю с Атанас Николаев Абсолютният шампион от "Max Power" и "Мечката" 2012 пред Сила БГ!
Бойците на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP С всеки изминал ден напрежението се покачва и бойците на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 45 трескаво продължават своята подготовка за предстоящите срещи.
Христо Христов срещу румънеца Алин Кимпан 27-годишният Христо Христов от Варна се изправя срещу опитния румънец Алин Кимпан на MAX FIGHT 48.
Антон Петров се завръща след три години прекъсване Световен шампион идва за българина на MAXFIGHT 48
Отиди на страница
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Имайте предвид, че шампионът Animal Pak никога досега не е губил!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com