сила бг магазин
сила бг медия
»
шампион

шампион

MAX FIGHT 52: Антон Петров срещу Дима Глевка в мач за трофея В нощта на 16-и декември ще се разиграе и един от най-очакваните двубои - носителят на шампионския пояс на MAXFIGHT
Интервю с Кубрат Пулев - Част 1 Новият европейски шампион по бокс тежка категория в разговор по мъжки със Сила БГ!
Aлександър Божилов е новият вицесветовен шампион Един от най-талантливите български триатлонисти Александър Божилов се пребори за вицешампионската титла на Световно първенство по Акватлон, което се проведе на 18.08 в Шаморин, Словакия.
MAX FIGHT 52: Пенчо Дочев срещу Руслан Сапоговчи от Молдова Датата е 16-и декември, а мястото е Зала „Христо Ботев“ в София.
MAX FIGHT 53: Муай-тай сагата, която не е за пропускане! На ринга на MAX FIGHT излизат двама младоци с огромен талант и богат опит сред аматьорите!
България спортува: Бадминтон – бързата ракета+видео! Кратка история на бадминтонa като спорт
Юлий Русев в ексклузивно интервю за СИЛА БГ! Поканихме Юлий Русев на ексклузивно интервю
MAX FIGHT 53: Йосиф Панов – Пепелянката в битка за международната титла на UBO Ще успее ли Пепелянката да слезе от ринга като победител и да вдигне престижната титла на UBO над главата си?
MAX FIGHT 53: Свиреп двубой за купата между Максим Заплитний и Николай Ников Ще успее ли Ников да се пребори с надъхания Заплитний?
MAX FIGHT 53: Легендарният Стефан Миленов срещу Габриел Буфтеа от Молдова Ударна доза адренарин на 53-тото издание на MAX FIGHT в столичната зала Арена Армеец.
MAX FIGHT 54: Шампионът Пламен Колев отново излиза на ринга! Зрелищен дуел по правилника на К1 с участието на шампиона Пламен Колев ще зарадва всички любители на бойните спортове!
9 куриозни момента от историята на олимпийските игри Изчезващи маратонци, дуелиране, шампанско на терена - историята помни невероятни неща...
Интервю с Кубрат Пулев - Част 2 Кубрат Пулев - европейският шампион по бокс тежка категория в разговор по мъжки със Сила БГ!
MAX FIGHT 52: След деветгодишна пауза, Марчо Марков отново слага ръкавиците! Петкратният републикански шампион по кикбокс на България Марчо Марков се завръща на ринга след деветгодишно отсъствие.
MAX FIGHT 52: Шампионът Симеон Наковски излиза на ринга да защити пояса си! Носителят на шампионския пояс на MAX FIGHT, организацията, която вече си има свой собствен правилник – MAX1, Симеон Наковски, отново се качва на ринга!
Отиди на страница
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Годишните награди на най-големият сайт за хранителни добавки в света – www.bodybuilding.com са основната индикация в световен мащаб за това кои са най – предпочитаните и качествени продукти за фитнес маниаците. Всяка година се навлизат нови и нови категории номинации, но основните играчи като марки и продукти остават едни и същи."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com