сила бг магазин
сила бг медия
»
»
BSN показаха Isoburn и потвърдиха новата серия DNA на Mr.Olympia

BSN показаха Isoburn и потвърдиха новата серия DNA на Mr.OlympiaЕдна от най-големите изненади на Olympia Expo дойде от бранда BSN. Марката беше доста активна в началото на годината, но новините около нея секнаха едва няколко месеца по-късно. Повечето новини бяха свързани с поддържащи продукти и няколко нови попълнения.

В момента, BSN отново са на сцената! След като потвърдиха появата на въглехидратния комплекс Glycolast и новата формула за изгаряне на мазнини със 100% суроватъчен протеин изолат - Isoburn, последната вече е факт.

Същевременно, BSN готвят и нова продуктова линия, наречена DNA Series (ДНК). Очаква се тя да включва седем изцяло нови добавки, базирани на една основна съставка, комбинирана с други активни вещества с цел увеличаване на ефективността и постигане на желания ефект. Първият продукт от серията ще носи името Creatine DNA, следван от формули с глутамин, карнитин и рибено масло. По време на Olympia Expo, BSN официално разкриха етикета на Creatine DNA.


    


 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Scivation Complete Whey е пълноценен заместител на хранене. Той премина дълъг преход от тестове в продължение на една година, за да се осигури прецизна комбинация от високо и ниско молекулно тегло протеинови фракции."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com