сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MuscleMeds потвърдиха новата мистериозна фет бърнинг формула

MuscleMeds потвърдиха новата мистериозна фет бърнинг формула

 
Мина доста дълго време откакто MuscleMeds пуснаха нова хранителна добавка на пазара. Последното нововъведение в каталога на марката беше NO Bull, който се появи на бял свят през ноември и даде сериозна заявка пред феновете. Върху опаковката на NO Bull можеш да намериш голяма част от предимствата на пред-тренировъчната формула, включително мускулен растеж, напомпване, енергия, издръжливост, интензивност и възстановяване. Съдържанието на продукта включва специалната напомпваща система на MuscleMeds – eNoxide, която осигурява наистина впечатляващи резултати още при първата тренировка. NO Bull има страхотен ефект и по отношение на издръжливостта.
 
 
Марката, която спонсорира световноизвестния Кай Грийн, най-накрая даде заявка за предстоящото лансиране на нов продукт, за който чухме за първи път през юли тази година.
 

   


Първоначалната визия на продукта на MuscleMeds е бяла бутилка. От бранда ни оставят да гадаем каква ще бъде формата на самата добавка – капсули, прах или таблетки.  Вече имаме официално потвърждения, че мистериозната формула е фет бърнър, като се надяваме, че продуктът ще бъде под формата на хапче. Единствената информация, която MuscleMeds разкриха до момента е очаквания период, в който добавката за намаляване на тегло трябва да бъде достъпна в търговската мрежа. Очакваме новия продукт през следващите няколко седмици, когато ще разберем какво е неговото съдържание. Остава въпросът дали очакваният фет бърнър на MuscleMeds ще замени сегашната формула за отслабване MethylBURN Extreme.

 
Препоръчани продукти за твоята тренировка
40
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Силвестър Сталоун започвал деня си с 3 километров крос и продължавал с 18 рунда боксов спаринг, два часа тренировки в залата и скачане на въже. И понеже това не му достигало, следобеда той отново отивал да тича. Вдъхновяващо, нали?"

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com