сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Пета обявена среща на MAX FIGHT 46

Пета обявена среща на MAX FIGHT 46

По-малко от две седмици остават до най-голямото бойно събитие на лятото: MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46 и състезателите са в трескава подготовка. Днес ще те запознаем с поредната обявена среща, която се очертава за една от най-зрелищните на гала вечерта. Тя ще се състои по правилата на К1, в категория до 71кг.

 
Стоян Копривленски

Стоян Копривленски е един от най-известните български бойци, както и единствения ни сънародник, който е част от световноизвестната кикбокс организация „Glory”.  Едно от най-големите му постижения, е историческата му победа в Париж през 2019г. Освен това Стоян Копривленски от години е част от тима на нидерландския клуб „Mike’s gym”. Опитния борец се завръща отново на ринга на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, където записа две изключително запомнящи се победи. Интересът към двубоя му е изключително голям, тъй като през следващата 2022г, се очаква българинът да влезе в сблъсък за титлата на кикбокс организацията „Glory”. Не на последно място, списъкът с победи на Стоян Копривленски включва световен шампион по муай тай, четирикратен европейки шампион по кикбокс и муай тай, балкански шампион в К1и многократен национален шампион по кикбокс и муай тай.
 

Артур Закирко

Един от най-добрите и известни украински бойци, пристига в България, специално за да участва най-голямото бойно събитие това лято: MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46. Той е сребърен медалист от „Царете на кунгфуто", както и световен и европейски шампион по муай тай от WMF. Кариерата на Артур Закирко е изключителен възход, като той може да се похвали с 14 победи, 5 от които с нокаут. Българските зрители очакват с нетърпение този зрелищен двубой, тъй като украинецът ще се изправи пред един от най-изявените ни и опитни бойци.
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"В края на 70-те години Блеър отворил офис срещу Universal Studios и се съсредоточил върху задоволяването на нуждите от хранителни добавки на киното, телевизионните водещи и бизнесмените. Един от най-известните му клиенти бил Боби Ригс, който в етап от подготовката си приемал по над 400 капсули на ден от продуктите на Блеър. Други известни по това време личности, които спазвали режима на Блеър били Лорънс Уелк, Робърт Къмингс, Клин Уокър и много други. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com