сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Бойците на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP

Бойците на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP

С всеки изминал ден напрежението се покачва и бойците на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 45 трескаво продължават своята подготовка за предстоящите срещи. Днес продължаваме да те запознаваме със спортистите, които ще се изправят един срещу друг на ринга. Изненадата е и единствената дамска среща, която ще се проведе на шампионата. Но за нея, ще разбереш малко по-надолу.

 
Симеон Наковски

Един от най-известните български състезатели, Симеон Наковски, обещава на своите почитатели брутален двубой и разбиваща победа. 30-годишният боец е 12 пъти шампион на България, медалист от международни турнири в стил К1, носител на пояса на британската верига "Muay Thai Grand Prix". Симеон Наковски няма търпение отново да се качи на ринга, след дългата принудителна почивка, по време на коронавируса. За това,  той е все по-надъхан от всякога, че ще разбие опонента си и ще добави поредна победа в колекцията си.


 
Генади Гитлин

Един от най-известните молдовски бойци, Генади Гитлин, пристига в България специално за MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 45, за да се изправи в невероятен двубой, срещу българина Симеон Наковски. Молдовецът е носител на редица титли, сред които шампион от „King of the cage – Baltic tour“ по ММА 2017г и шампион на Молдова за 2017г. Този път Генади Гитлин, ще се състезава по правилата на MAX 1, който включва кикбокс удари с ММА ръкавици, позволяващи захващане и хвърляне, без право за бой на земя. Макар и сравнително непознат в България, Генади е сигурен, че ще остави трайна следа в историята на MAX FIGHT, като обещава на зрителите зрелищен двубой.

 
Теодора Кирилова

Голямата изненада на вечерта е единствения женски двубои по време на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 45. Теодора Кирилова е световна шампионка по Муай тай, но същевременно има съществен опит и в кик бокса, което я прави изключително техничен и опитен играч. Тя има куп завоювани титли, сред които три златни медала от Европейски първенства и балкански шампион по Муай тай. Теодора Кирилова няма загуба на ринга, което допълнително повишава интереса към този мач.


 
Александра Димитрова

19-годишната Александра Димитрова е една от най-младите спортистки стъпвали на ринга на MAX FIGHT CHAMPIONSHIOP. Въпреки крехката си възраст, тя е носителка на множество титли, сред които носител на европейската купа в Карловац, Спортист на годината за 2020 в категория Женски кик бокс, както и световна шампионка по таекуондо за девойки. Въпреки голямата разлика в годините между двете състезателки, Александра Димитрова е изключително амбицирана за двубоя, тъй като няма нито една загуба на професионалния ринг.
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Фил хийт е изминал 176 000 въздушни мили през миналата година. Това са 283 245км! Интересно как се е побрал в самолета. . ."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com