сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Денис Уулф спечели Arnold Classic!

Денис Уулф спечели Arnold Classic!

 
 
Името на Денис Уулф изпъкна сред всички легендарни имена, които взеха участие в престижния конкурс Arnold Classic 2014, като оправда очакванията на феновете и спечели първото място. Честито на Денис и на целия екип на Amix Nutrition, които застанаха зад гърба му и му помогнаха да задмине конкурентите си! Истината е, че партньорството с английската компания, му помогна да подобри постиженията си и да най-накрая да завоюва победата!

 
 


Още преди началото на състезанието, фенове и фитнес експерти залагаха големи надежди на суперзвездата Денис Уулф и въпреки жестоката конкуренция, той не излъга доверието им. "Големият лош вълк" отлетя за Колумбия, за да спечели. Още с появата си на сцената, Денис даде заявка, че няма да се задоволи с нищо по-различно от първото място. След като два поредни пъти остана втори, тази година той направи точно това, което трябва, за да спечели титлата.
 
Представянето на Денис Уулф на Arnold Classic 2014 беше най-доброто в цялата му кариера. Той определено заслужи първото място!

Разбери кои продукти на AMIX използва носителя на Arnold Classic 2014 - разгледай промо стаковете на Денис Уулф!

   
 
 
Второто място отиде при Шон Родън, победител в Arnold Europe през 2012 г. Той се представи изключително добре по време на финалите, като със странични пози показа долната част на тялото и неговата запазена марка - симетрия. Няма съмнение, че Шон ще бъде силен претендент във бодинилдинг средите през следващите няколко години. 
Със своите впечатляващи размери, Седрик Макмилън остана на трето място в тазгодишната надпревара. Той също направи фантастично представяне, което му даде ценно предимство. Седрик изглеждаше още по-добре, но все пак малко не му достигна, за да вземе титлата. Все пак, да бъде в челната тройка е огромна победа за него и се надяваме че ще запази тази тенденция през целия сезон.


 
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Последните изследвания обаче показват, че въпреки по-бавното си усвояване, приеман след тренировка казеинът увеличава протеиновия синтез (процесът, който води до мускулен растеж) по същия начин както и суроватката. Ето защо комбинацията от казеин и суроватъчен протеин след тренировка води до по-добри резултати, отколкото ако се използва само един от тях."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com