сила бг магазин
сила бг медия
»
»
INSU-STIM, POISON И HYPERWHEY - НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ В СИЛА БГ

INSU-STIM, POISON И HYPERWHEY - НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ В СИЛА БГ

Коледната промоция върви с пълна пара, но екипа на СИЛА БГ не се спира и продължава да изненадва своите фенове с най-модерните хранителни добавки. Този път идва ред на 3 нови, много популярни продукта.

 

Марката REVOLUTIONS спечели куп почитатели с двата си най-известни продукта – CRACK и WHEY SHAKE. Сега идва ред на нещо от по-хардкор серията – INSU-STIM. Той попада в категорията на така популярните напоследък стимулатори на инсулино-растежния фактор (IGF-1). И за разлика от синтетичния вариант на продукта, където има вероятност от натрупване на мазнини, тук единственият резултат, който се постига е само и единствено чиста мускулна маса и обем. Изцяло натурален продукт на растителна основа.

 

REV-Insu_stim_forte_1

ALRI винаги са се славили с топ продукти за изгаряне на мазнините.

Такъв е и случаят с POISON, който успешно следва стъпките на друг известен продукт на компанията – HYPERDRIVE. POISON съдържа максимално стандартизирани екстракти от най-силните съставки за потискане на апетита, енергия и изгаряне на мазнините. Достатъчно е да се взима само по 1 таблетка дневно, а резултатите са феноменални.

 

6_ALRI_P_30k_large_1

Тенденцията в СИЛА БГ за качествени и изгодни протеини от по 5lbs (2.3 кг) се продължава с най-новото попълнение – HYPERSTRENGTH HYPERWHEY. Висок клас протеинова матрица от суроватка и казеин, с превъзходен вкус и цели 24 грама протеин в доза, с добавени таурин и глутамин.

 

Hyper_Whey_5_lbs._Chocolate_Mint

В периода на промоцията очаквайте все повече и повече нови хранителни добавки, доказали се както на американския, така и на европейския пазар.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Добрият тренировъчен режим ще ви помогне да влезете във форма, снабдявайки ви с повече енергия във всекидневния живот и по - голяма устойчивост на стрес. Нещо повече, стабилната тренировъчна програма ще стимулира вашето тяло да отделя хормони „на доброто настроение”, които ще ви накарат да се почувствате по - добре от всякога."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com