сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Iso Zero – нов суроватъчен изолат от Muscletech

Iso Zero – нов суроватъчен изолат от Muscletech

 
За нас не е никаква изненада, че екипът на Muscletech планира да пусне нов продукт, специално създаден за международните пазари, извън САЩ. В миналото сме виждали специфични вкусове, достъпни само на определени континенти и / или страни. Последната новина, сързана с бранда, не е нов аромат или разфасовка, а изцяло нов продукт от серията Performance, която се появи на пзара съвсем скоро и обединява различни категории продукти като: 
аминокиселини - Amino Build, протеини - Anabolic Halo, Phase 8 и NitroTech, тестостеронов бустер - Anotest, следтренировъчен - CellTech и Push 10, термоген - Hydroxycut Hardcore Elite и предтренировъчен - NANO Vapor.  

Все още не можем да потвърдим за коя част на света е предназначена новата формула, но това, което знаем със сигурност е, че тя представлява 100% суроватъчен протеин изолат и носи името Iso Zero. Информацията от етикета ни дава информация, че всяка доза от новата протеинова добавка на MuscleTech доставя 25 грама протеин и 0 грама мазнини и захар. За сега от компанията са потвърдили една единствена опаковка от 0.900 кг и един вкус - шоколадов млечен шейк. Въпреки, че от марката обавиха, че новият продукт е на разположение, вероятно ще итнеме известно време преди тя реално да бъде достъпна  в международната мрежа.
 
Междувременно, можете да тествате другите продукти от Performance Series на MuscleTech, които вече се радват на изключителна популярност заради невероятните си качествата. 
 
 
Топ продукти на Muscletech
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Наред с тестостерона, растежният хормон е от съществено значение за изграждането на чиста, обемна и плътна мускулатура. BLUE GROWTH е продукт, който използва комбинация от няколко билкови екстракта, които по естествен път съдействат за отделянето на растежния хормон, без каквито и да било странични ефекти. Основният механизъм на действие се обвързва с подобряване на съня, а оттук и възстановяването – ключови фактори за мускулния растеж."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com