сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Iso Zero – нов суроватъчен изолат от Muscletech

Iso Zero – нов суроватъчен изолат от Muscletech

 
За нас не е никаква изненада, че екипът на Muscletech планира да пусне нов продукт, специално създаден за международните пазари, извън САЩ. В миналото сме виждали специфични вкусове, достъпни само на определени континенти и / или страни. Последната новина, сързана с бранда, не е нов аромат или разфасовка, а изцяло нов продукт от серията Performance, която се появи на пзара съвсем скоро и обединява различни категории продукти като: 
аминокиселини - Amino Build, протеини - Anabolic Halo, Phase 8 и NitroTech, тестостеронов бустер - Anotest, следтренировъчен - CellTech и Push 10, термоген - Hydroxycut Hardcore Elite и предтренировъчен - NANO Vapor.  

Все още не можем да потвърдим за коя част на света е предназначена новата формула, но това, което знаем със сигурност е, че тя представлява 100% суроватъчен протеин изолат и носи името Iso Zero. Информацията от етикета ни дава информация, че всяка доза от новата протеинова добавка на MuscleTech доставя 25 грама протеин и 0 грама мазнини и захар. За сега от компанията са потвърдили една единствена опаковка от 0.900 кг и един вкус - шоколадов млечен шейк. Въпреки, че от марката обавиха, че новият продукт е на разположение, вероятно ще итнеме известно време преди тя реално да бъде достъпна  в международната мрежа.
 
Междувременно, можете да тествате другите продукти от Performance Series на MuscleTech, които вече се радват на изключителна популярност заради невероятните си качествата. 
 
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"При трениране на гладно риск от хипогликемия и неразположение при нормални обстоятелства съществува само след твърде дълга и изтощителна тренировка в съчетание със сериозен калориен и въглехидратен дефицит, предизвикан от строг хранителен режим."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com