сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Изгори калориите с програма BODYSTEP™

Изгори калориите с програма BODYSTEP™

BODYSTEP™ е енергизираща степ тренировка, която те кара да се чувстваш освободен и жив. Програмата се базира на прости движения върху, над и около стъпало с регулируема височина, като обикновено се изпълнява в групи и е съпроводена от енергична музика.  Кардио тренировката задейства системите в тялото за по-бързо и по-ефективно изгаряне на мазнини, след което идва ред на сесия за активиране на мускулите, която оформя и тонизира тялото. 
 
BODYSTEP™ е подходяща, функционална програма за тези, които искат да увеличат интензивността и да постигнат драстични резултати. В размките на 55 минутна тренировка, можеш да изгориш около 620 калории.

 
Предимства:
 
  • Стимулира изгарянето на калории 
  • Помага за оформяне на стройно тяло
  • Повишава силата
  • Укрепва центъра на тялото
  • Подобрява спортните постижения
  • Подобрява координацията 
  • Подобрява здравето и плътността на костите 
  • Увеличава капацитета на белите дробове 

 
 
Всяка от песните включени в програмата BODYSTEP™ дава фокус върху специфичен тип упражнение. Всички заедно създават една тонизираща, пълна тренировка за тялото. BODYSTEP™ покрива всички фитнес нива, т.к. позволява контрол върху интензивността на тренировката чрез повишаване или понижаване на височината на стъпалото.


 
 
Типичната BODYSTEP™ тренировка започва със загряване, след което продължава с основни движения, които показват правилното изпълнение на стъпките. Постепенно започва да се увеличава интензивността и обхвата на движение.
 
 
След това започва същинската част, която ще те накара да се изпотиш, като увеличиш енергията и сърдечната честота. След първите две интензивни сесии идва време за упражнения за възстановяване, при които фокусът е отправен към силата и тонизирането. Следва забавно парче, последвано от скоростна сесия. Третият и последен етап ще те предизвика да достигнеш лимита на физическите си възможности чрез специална комбинация от стъпки.


 

Към края, ще имаш възможност да си поемеш въздух и да се преместиш на пода, където започва активиране на горната част на тялото и корема. Финалът на тренировката включва разтягане, за да разпуснеш след интензивната тренировка.
 
 
Съвет! Започни с по-ниско стъпало и по-малка интензивност, докато тялото ти влезе в кондиция, след което постепенно можеш да увеличаваш височината и трудността. Редувай един ден тренировка с един ден почивка, за да позовлиш на тялото да се възстанови.
 
Топ продукти за изгаряне на мазнини
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Малко повече от седмица преди Олимпия вече имаме подробности за No Bull на MuscleMeds. Обещават ни го на по-атрактивна цена от Code Red и със същата корава формула. Контейнерът от 214 грама съдържа 40 сървинга (с 10 повече от Code-а). Максималната доза е две лъжички. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com