сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Нова, подобрена версия на Synergy ISO-7

Нова, подобрена версия на Synergy ISO-7


PhD Nutrition решиха да актуализират един от най-популярните си протеини на прах Synergy ISO-7, като разлики откриваме не само във формулата, но и във вкуса. Вече можем да потвърдим промените в съдържанието на подобреният вариант. Това, което знаем е, че той ще включва 5,7 гр повече протеин или общо 41 гр в доза. Протеиновата смес представлява комбинация от суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, хидролизиран суроватъчен протеин изолат и мицеларен казеин.


 
От новият вариант на Synergy ISO-7 очакваме още 2,5 гр по-малко захар и приблизително 25% от общото количество наситени мазнини, които откривахме в оригинала. Промяна има и в източника на въглехидрат, като вместо малтодекстрин подобрената формула ще използва въглехидрати от овес, които освен ползи за здравето, допринасят за подобряване на вкуса и консистенцията на продукта. 
 
Най-хубавото е, че новата формула съдържа и доста нови съставки, включително незаменими верижно-разклонени аминокиселини ВСАА, левцин пептиди и Bioperine. Synergy ISO-7 е обогатен с патентована система CreaPep, която подпомага усвояването на креатина (5 гр в доза). Благодарение на мощния комплекс от цинк, магнезий, витамин C и витамин B комплекс, съставен от витамин B2, B6 и B9, можем да се възползваме от още няколко допълнителни предимства. Активната комбинация от витамини и минерали намалява и забавя появата на умората и насърчава протеиновия синтез, а благодарение на добавения цинк, формулата съдейства за повишаване на естествените нива на тестостерон.  
 
Към момента, не се очакват промени в опаковката и дозите на новият Synergy ISO-7. Към момента, тя е достъпна на американския пазар, но съвсем скоро очакваме да бъде разпространена и в Европа.
 
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Добрата новина е, че за да се храните здравословно, не е необходимо всичко което купувате да е 100% органично. Някои храни дори и отгледани по традиционен начин не отстъпват на органичните."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com