сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Nutrex пуснаха Glutamine Drive

Nutrex пуснаха Glutamine Drive

 
Nutrex заявиха своя интерес и желание за развитие на нови индивидуални формули с появата на Creatine Drive и BCAA Drive, а след това и с преименувания Amino Drive. Още тогава се появиха слухове за бъдещите планове и нови продукти на марката. Начело на списъка с водещи съставки към момента са CLA, карнитин и глутамин, а след като Nutrex вече пуснаха в продажба Lipo-6 CLA и Lipo-6 Carnitine, част от Basix Series, беше само въпрос на време да лансират и глутаминова формула. Тази нова добавка се казва Glutamine Drive и пристига под шапката на Black Series. Glutamine Drive съдържа 5 грама L-глутамин и за разлика от другите Drive продукти, той се предлага в три различни разфасовки: 150 грама, достатъчни за 30 дози, 300 гр/60 дози и 1кг/200 дози. Всички варианти се предлагат неовкусени.
 
Преди известно време, Nutrex пуснаха на пазара още един нов продукт – пред-тренировъчната формула Hemo Rage Black. Към момента,  енергийния концентрат се предлага в общо пет вкуса, боровинки, лимонада, пъпеш, портокал и пънч. Менюто е допълнено от Turbo Shot версия на Hemo Rage Black с вкус на ябълка. 

                     
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"След като пуснаха малките килограми, дали Muscle Pharm няма да влязат в боя и с големите разфасовки? Кой би отказал 10кг Combat Powder?"

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com