сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Очаквано увеличение на цените на хранителните добавки

Очаквано увеличение на цените на хранителните добавки

Кризата породена от Корона вируса, поетапно започна да засяга и секторите, които първоначално не пострадаха директно. Такъв е и случаят със сферата на хранителните добавки, където до последно, фирмите успяваха да удържат фронта.

За съжаление, различни фактори, като например повишеното търсене на суровини и дългите месеци, в които фабриките не работеха, дадоха огромно отражение на индустрията. Освен това забавянето на доставките и намалената работна ръка, заради драконовите мерки за безопасност, допринесоха допълнително за негативния ефект върху отрасъла. Макар, че до последно много марки използваха наличните количества, с които разполагат,  част от тях се наложи да актуализират цените си.

Такъв е и случаят с BIOTECH USA и SCITEC NUTRITION, които официално обявиха на оторизираните дистрибутори, актуализираните си цени . Поради тази причина SILABG.COM ще въведе новите цени на двете марки от 01.07.2021г. Междувременно, все още разполагаме на склад с разнообразие от продукти на двата бранда, които ще се продават на старите цени, до пълното изчерпване на количествата им.

За това ние, от SILABG.COM, съобщаваме на всички наши клиенти тази новина, за да ви дадем възможност да си набавите всичко от което имате нужда, преди новите цени на марките да влязат в сила.

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
55
.
00
лв.
55
.
00
лв.
4
.
30
лв.
25
.
00
лв.
25
.
50
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

""Застанал съм да пазя един клиент на клека, той се напъва яко на 100 кила, аз му викам "давай, давай-й" и изведнъж отнякъде се появи някакъв пичага и застана точно пред него лице в лице на 30-40см и започна да си прави чукчета все едно е застанал срещу огледалото. Моя човек се напъва, онзи му пъшка в лицето. Идея си нямам как може да има такива идиоти по фитнес залите." - Слави Горанчовски "

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com