сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Запознайте се с Earth Source Multi-Nutrient!

Запознайте се с Earth Source Multi-Nutrient!

В предаването „На кафе” при Гала беше представен най-новият продукт от серията мултивитамини и минерали на SOLGAR - Earth Source Multi-Nutrient. Това, което го отличава от обикновените витаминни продукти, са високата биоактивност на съставките, добавените ензими, антиоксиданти, омега мастни киселини, растителни и билкови екстракти.
 
Най-значимото за хранителната добавка обаче е фактът, че съдържа изключително рядко срещаните в комбинация холин, хлорофил и глутатион. Именно върху тези вещества, техните хранителни източници и важните им действия, акцентира д-р Мария Папазова в предаването. По-долу можете да научите повече за тях, а наличието и на трите съставки в Earth Source Multi-Nutrient осигуряват още по-голям синергичен ефект.
 
Холин (изавестен още като витамин В4) – на него са богати животинските продукти като телешко месо, раци, черен дроб, яйчен жълтък. Богати на холин с растителен произход са пшеницата, ечемикът, овесените ядки, соята, лещата и др. Холинът играе важна роля в клетъчния метаболизъм, изграждането на мембраните и обмяната на мазнините. Под формата на ацетил-холин, той се явява медиатор в предаването на нервните импулси, като по този начин участва във всички процеси на нервната система и мозъка.
 
Хлорофил – на него са богати зеленолистните зеленчуци като спанак, броколи, зеле и др. Хлорофилът има почти идентична структура като хемоглобина, с разлика на централния атом - при хемоглобина той е желязо, а при хлорофила – магнезий. Функцията на хемоглобина в кръвта е да транспортира кислородните молекули до нуждаещите се органи и тъкани, а приемът на хлорофил е един наистина ефективен начин да се повиши количеството и качеството на червените ни кръвни клетки. В предаването д-р Мария Папазова показа как в домашни условия се извлича хлорофил от спанак.
 
Глутатион - той има много мощен антиоксидантен ефект, който неутрализира действието на свободните радикали в организма в следствие на окислителните процеси. Глутатионът може да се нарече царят на антиоксидантите, защото е най-важният от тях. Той се съдържа в митохондрите на клетките, където се осъществява клетъчното дишане. По този начин глутатионът се бори с първите образували се свободни радикали в тялото. Освен че, забавя процесите на стареене и пречиства черния дроб и бъбреците от натрупаните токсини, веществото участва в транспорта на някои важни аминокиселини.Д-р Папазова подчерта, че е от особена важност хранителните добавки да отговарят на клетъчните нужди, да са формули с много разширен състав и да осигуряват синергичност на комбинираните съставки, за да може един продукт да задоволи клетъчните нужди на организма. Също така, тя отбеляза, че комбинацията от няколко витамина и минерала не е достатъчна. Един качествен продукт трябва да съдържа множество съставки, които взаимно се допълват и подсилват ефекта помежду си.
 
Ето и останалите специални комбинирани формули на SOLGAR:
 
VM2000 tabs30s – балансирана формула, съдържаща всички нужни витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти, храносмилателни ензими и билки за нуждите на съвременния човек.
 
Male multiple tabs 60s – мултивитамини, специално замъже.
 
Female multiple tabs 60s – създадени според специфичните нужди на жените.
 
Prenatal nutrients tabs 60s – за бременни и кърмещи жени.
 
Kangavites - тропически плодове и Kangavites- горски плодове tabs 60s – мултивитамини за деца с екстракти от плодове и зеленчуци.
 
Omnium tabs 30s – богата на хранителни вещества формула, която се бори с вредата от свободните радикали и преждевременното стареене.
 
 
За SOLGAR:От 1947 година насам, SOLGAR произвежда висококачествени и иновативни хранителни добавки в подкрепа на цялостното здраве. Компанията насочва усилията си към предлагане на натурални продукти с оптимално качество, а също така и предоставяне на адекватна информация на своите клиенти. Широката гама съвременни продукти, които тя създава през годините, са считани за златния стандарт в областта на хранителните добавки.
 
ТУК можете да гледате записа от предаването и да научите още много полезни съвети за здравословното хранене от д-р Мария Папазова.

Вижте всички промо продукти на SOLGAR ТУК.
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2014-10-29 | 13:48:33
Райна
Страхотни са ! Всички от семейството ми ги пиеме.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Най-общо казано мускулите растат чрез увеличено складиране на протеин в мускулните влакна, сгъстяване на кръвоносните съдове и увеличаване на съединителна тъкан. Това обяснява защо белтъчините са толкова важна част от начина ви на хранене, когато се опитвате да покачите мускулна маса."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com